Edit
Not only the outstanding quality of the collection, but also our high level of activity in the areas of research, exhibitions and education guarantee the Artey prominent position in the international & art museum landscape.
 David DeBusseré exposeert in The Boutique Gallery

David DeBusseré exposeert in The Boutique Gallery

David DeBusseré in de krant : HLN 28 april 2023

Lees het volledige artikel hier.

http://David DeBusseré exposeert zijn energieke werken in tentoonstelling Nothing Is Impossible

 

“Ik wil met mijn werken een kleurrijk en vrolijk ‘Wonderland’ creëren.” In The Boutique Gallery in Sint-Martens-Latem exposeert Lievegemnaar David DeBusseré vanaf 28 april maand lang zijn kleurrijke en uitbundige kunstwerken. De tentoonstelling Nothing Is Impossible loopt tot 25 mei.

Al van jonge leeftijd is David gebeten door de kunstmicrobe. “Toen ik 20 jaar was, heb ik voor het eerst geëxposeerd op de biënnale in Deinze. Sindsdien ben ik bezig met schilderen én experimenteer ik met verf, uiteenlopende materialen en felle kleuren. Pas de laatste drie jaar ben ik er me echt professioneel op beginnen toeleggen omdat ik merkte dat heel wat mensen in mijn kunst geïnteresseerd waren”, vertelt David ons op de vernissage van zijn tweede solotentoonstelling waar hij ons een kleine rondleiding geeft. Eerder hield hij al een solotentoonstelling in Antwerpen en was hij geselecteerd als situ artiest op de Knokke Art Fair.

In de expositieruimte trekken zijn uitbundige kunstwerken onmiddellijk de aandacht van de bezoeker. We informeren bij David waar hij de mosterd heeft gehaald voor zijn kunst “Ik haal veel van mijn inspiratie uit de natuur. Ik hou enorm van de zon en reizen naar exotische bestemmingen. Zo inspireerden kleurrijke vogels, vlinders en bloemen mij om felle en fluorescerende kleuren te gebruiken. Ik wil met mijn werken een positivisme uitstralen waarmee ik mijn eigen ‘Wonderland’ wil creëren, een imaginair, kleurrijk en vrolijk paradijs. Mijn levensmotto is: ‘Hou van mekaar, discussieer niet over futiliteiten, blijf gezond, wees blij!’ Ik wil dat mijn werken die instelling ook uitstralen.”

 

isabelle

Author url : go to url