Edit
Not only the outstanding quality of the collection, but also our high level of activity in the areas of research, exhibitions and education guarantee the Artey prominent position in the international & art museum landscape.
 Werk van David DeBusseré brengt 13.000 euro tvv Mercy Ships

Werk van David DeBusseré brengt 13.000 euro tvv Mercy Ships

Werk van David DeBusseré brengt 13.000 euro in het laatje tijdens veiling voor goede doel op Latemse golfclub

Lees het volledige artikel hier. 4 september 2023

http://Werk van David DeBusseré brengt 13.000 euro in het laatje tijdens veiling voor goede doel op Latemse golfclub

De Latemse Golf Club organiseerde vrijdagavond een golftornooi én een kunstveiling voor het goede doel. Het schilderij ‘Another World’ van kunstenaar David DeBusseré bracht maar liefst 13.000 euro op. Een bedrag dat integraal gaat naar liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships.

In Royal Latem Golf Club werd vrijdagavond 1 september de derde editie van het charity golftoernooi georganiseerd. De opbrengst gaat zoals elk jaar naar Mercy Ships. Deze non-profitorganisatie vaart met professionele vrijwilligers langs Afrikaanse havens om gezondheidszorg te bieden aan mensen die daar in hun omgeving geen directe toegang toe hebben. Zo beschikt hun grootste schip Global Mercy over 7.000 vierkante meter ziekenhuisruimte, met zes operatiekwartieren en zo’n tweehonderd hospitaalbedden.

Naast het golftornooi was er ook een veiling van een kunstwerk van Lievegemnaar David DeBusseré. Hij veilde er een van zijn schilderijen, getiteld Another World. De kunstenaar, met zijn atelier in Gent, maakt uitbundige en kleurrijke kunstwerken die positivisme uitstralen. Davids werk bracht maar liefst 13.000 euro in het laatje voor Mercy Ships. Een flink bedrag dat dankbaar in ontvangst werd genomen door Bert Van Dijk, voorzitter van Mercy Ships België.

isabelle

Author url : go to url